SERI MH UMMI SDN BHD 

OEM, BRANDING AND MARKETING ONE STOP CENTER
23 Tahun Pengalaman Mengendalikan OEM
gallery/logo certification
gallery/r&d_logo

(451091-H)

gallery/logo ummi 2016
gallery/r&d_logo
gallery/logo-good-manufacturing-practice-gmp-certified

SERI MH UMMI SDN BHD merupakan syarikat OEM dalam pengilangan produk kosmetik, kapsul, ubat tradisional, dan produk minuman pracampuran berasaskan herba dan buah-buahan yang sangat baik untuk kesihatan dan kecantikan.

 

Syarikat kami telah mempunyai pengalaman lebih dari 23 tahun di Kelantan. kami juga telah mendapat pengiktirafan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan HALAL Jabatan Kemajuan Agama Islam Malaysia (JAKIM).

 

Disamping mengeluarkan produk jenama sendiri, syarikat kami juga menyediakan kontrak pengilangan yang membantu usahawan-usahawan yang berminat untuk menghasilkan dan membina produk atas jenama sendiri.

 

Kami menyediakan kontrak pengilangan produk seperti berikut:

  • Kosmetik
  • Kapsul
  • Teh/Herba Uncang
  • Minyak Ubat dan losyen
  • Perawatan kulit
gallery/halal_malaysia_6ab34_250x250

MENGENAI KAMI

Ditubuhkan pada May 1998 SMHU bertujuan untuk menghasilkan dan menyokong usahawan-usahawan muda melalui kepakaran dalam memberikan perkhidmatan serta pengeluaran produk-produk yang berkualiti

SMHU juga berperanan di dalam mempelopori dan menerajui pertumbuhan industri herba tradisional  kosmetik negara demi merealisasikan matlamat untuk melahirkan lebih ramai usahawan dalam bidang perniagaan herba dan kosmetik. Salah satu objektif utama kami adalah untuk membangunkan produk tempatan dan mengembangkannya ke luar negara.

 

VISI

Menjadi peneraju utama bagi pembangunan dan kecemerlangan keusahawanan yang unggul.

MISI

Mewujudkan dan menyediakan pelbagai bentuk perniagaan dengan kos yang berpatutan kepada usahawan.

gallery/gmbr ok (1)